Kwaliteit in behandelingen en service – TANDARTS – Eindhoven

Kwaliteit in behandelingen en service

In onze praktijk hechten we veel belang aan de kwaliteit van onze behandelingen en onze service.Wij voeren alle behandelingen uit met de grootste zorg. Daarom werken we alleen met deskundige medewerkers die zich regelmatig bij – en nascholen. Maar dat niet alleen: we zorgen ervoor dat onze praktijk schoon en hygiënisch is, dat we onze afspraken nakomen en dat u zich op uw gemak voelt. In onze praktijk beschikken wij over de meest moderne apparatuur, waarmee ons team van bekwame en enthousiaste medewerkers hoogwaardige tandheelkundige zorg biedt.

ISO-9001 en HKZ
In oktober 2006 ontving Praktijk voor Tandheelkunde & Implantologie E.P. van Wieringen als zevende tandarts het HKZ-certificaat en was hiermee voor Implantologie de eerste praktijk in Nederland. Stichting HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling Zorgsector) richt zich op duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn. Het kwaliteitskeurmerk toont aan dat onze praktijk verantwoorde zorg levert. Het kwaliteitssysteem voldoet aan de internationale ISO-9001 normen.

KRT
Tandarts E.P. van Wieringen is sinds juni 2013  aangesloten bij het Kwaliteits Register Tandartsen. KRT is het onafhankelijke, openbare tandartsenregister in Nederland. KRT stimuleert tandartsen om hun vakkennis op peil te houden, brengt tandartsen en opleiders bij elkaar en geeft patiënten inzicht in de kwaliteit van hun mondzorg.